Кошик
211 відгуків
Электронные сигареты.Купить у нас!

Термометри і пірометри

Кухонний термометр

Кухонний термометр — одна з тих речей, яку потрібно купити в першу чергу при обладнанні кухні. На перший погляд здається, що застосовувати його особливо ніде і потрібен він лише новачкам або невпевненим у собі кухарям, але це зовсім не так. При приготуванні деяких страв термометр може допомогти вам довести їх до потрібного ступеня готовності та подати саме в тому вигляді, якому задумували. Наприклад при приготуванні стейків ви можете точно контролювати ступінь прожарювання, встромивши термометр в м'ясо, а готуючи карамель — без термометра взагалі не обійтися.


Але стейки і карамель це далеко не єдині місця застосування для термометра: курка, свинина, баранина, риба і так далі. Для правильного приготування все це вимагає температурного контролю та розуміння процесів, які відбуваються всередині продукту. Термометр здатний не тільки збільшити ваші кулінарні навички, адже завдяки більш точному визначенню ступеня готовності ви нарешті перестанете подавати на стіл пересушені і не жующиеся шматки м'яса, але і навіть врятувати комусь життя.
Если в готовке вы не перестраховщик и вышесказанное про пересушенное мясо не про вас, то вы должны знать следующее: определить безопасную для употребления температуру, определенного продукта, на глаз или по времени, практически невозможно.


Прозрачный сок вытекающий из мяса, его ощупывание, точное соблюдение временных рамок — это всего лишь методы для примерного определения готовности. Хотите еще больше запутаться? Знаете ли вы, что в некоторых случаях и продуктах белый цвет мяса не означает, что оно готово и безопасно на 100%, точно так же как и розовый — что оно не готово?

 

Термометри кімнатні

Термометри кімнатні призначаються для вимірювання температури в приміщеннях будь-якого типу. Їх можна застосовувати в житлових кімнатах, дитячих садах і школах, офісних приміщеннях, складах і різних виробництвах.

Залежно від приміщення, в якому вимірюється температурний режим, градуйована шкала може мати різні свідчення:

  • Від 0 С до +50 С.
  • Від -10 С до +50 С.
  • Від -20 С до +50 С.

Всі вони мають ціну поділки 1С, і в залежності від температурних параметрів предназнаются для теплих або не опалювальних приміщень.
Це найбільш поширені з використання прилади. Саме термометри кімнатні мають найбільший асортимент як по температурному діапазону, так і за зовнішнім оформленням.
Самі корисні кімнатні термометри з вимірюванням вологості всередині приміщення.
Також є погодні станції, які крім температури в приміщенні показують температуру та/або вологість за вікном за рахунок виносних датчиків.

 

Інфрачервоні термометри (пірометри)

Их суть в том, что температуру они меряют на расстоянии.
Этот тип термометров стоит несколько дороже стандартных термометров и имеет свои особенности и недостатки.
К положительным сторонам можно отнести:

  • измерение температуры с расстояния вплоть до нескольких метров;
  • моментальная реакция датчика — вам не нужно ждать 7-10 секунд, пока щуп нагреется до реальной температуры, вы сразу видите результат на дисплее;
  • так как термометр не контактирует с пищей — его не нужно мыть;

К минусам:

  • стоимость;
  • чем дальше расстояние до измеряемого объекта — тем выше погрешность;
  • термометр здатний виміряти лише температуру поверхні і не підходить для визначення готовності м'яса зсередини;
Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:
Фільтри
Контакти
  • Телефон:
    +380 (63) 858-19-84
  • Контактна особа:
    Менеджер
  • Адреса:
    Улица Ивана Кудри 22. Метро Дружбы народов., Київ, 01042, Україна
  • Email:
    sales@kotomka.biz
Мапа